Foto vergroting bij Wikiprintshop

Zo praktisch als u maar wilt

Ik zat een maandje geleden in mijn woonkamer naar mijn muur te kijken en het viel me op dat er een plek was waar helemaal niks hing. De rest van mijn muren hangt iets of er is een raam. Die ene muur ergerde mij heel erg. Dus ik wou er een schilderij ophangen. Maar later kwam ik met het idee dat ik er ook een mooie foto van mijn hond kan ophangen. Ik had nog wel een paar mooie foto’s van mijn van een fotoshoot van mijn hond dus dat kwam uiteraard goed uit. Uiteindelijk heb ik de foto vergroting tot een poster van 80 bij 100 centimeter laten maken.

Kwaliteit!

Eenmaal was de foto razendsnel geleverd bij mij. Was ook beter ook, want ik ergerde me er echt aan. En het is top kwaliteit, super scherp is de foto van mijn hond en het koste mijn portemonnee maar een kleine 20 euro. Deze kwaliteit en service voor zo’n prijs vindt u nergens anders dan bij Wikiprintshop. Met al deze pluspunten en ook echt allemaal en geen één min punt te bedenken, kan ik het zeker aanbevelen.