Hanna ph meter

Planten kweken is meer dan planten in wat aarde zetten. Ze hebben namelijk enkele eisen waaraan hun kweekomgeving dient te voldoen. De Hanna ph meter waarde van de omgeving is een belangrijke parameter. Om deze te kunnen bepalen kocht ik een pH meter van het merk Hanna. Zo kan ik op ieder moment nagaan of de omstandigheden voor de planten om te groeien optimaal zijn.

 De pH-waarde steeds op niveau

Ik heb kortgeleden een Hanna pH meter gekocht om de optimale groeiomstandigheden van mijn aanplantingen op te volgen. Zo kan ik op ieder moment de zuurtegraad van de bodem bijsturen zodat mijn planten niets tekort komen. Deze controle is namelijk belangrijk om te vermijden dat de planten minder goed gaan groeien of zelfs gaan afsterven.

De Hanna pH meter is van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik. Het toestel heeft een overzichtelijke display en een makkelijk te bedienen interface. In no-time weet ik de zuurtegraad van de bodem. Zo kan ik nagaan of dit goed is voor mijn planten of niet. Indien nodig kan ik dan maatregelen gaan nemen om mijn grond meer of minder zuur te maken, afhankelijk van het resultaat van de meting