Geschikte fulltime vacatures in Veldhoven

Nu ik eindelijk volwassen ben, was ik het beu om te studeren. Ik wilde werken, ik zag het niet zitten om naar de universiteit te gaan. Het was dus tijd om werk te zoeken. 
Ik wilde wel een job waarin ik contact had met mensen. Puur in een fabriek zag ik niet zitten. Daarom ben ik online op zoek gegaan naar een job, naar fulltime vacatures in Veldhoven. Op deze manier ben ik uiteindelijk terechtgekomen op de website van Mc Donalds. Ik zag dat ik gemakkelijk kon solliciteren via Whatsapp, wat ik dan ook snel geprobeerd heb. Ik had niets te verliezen natuurlijk. Ik kreeg snel een reactie en ik mocht op gesprek gaan. Dit gesprek verliep zeer positief en ik had meteen zin om er in te vliegen op het werk.

Mijn ervaring met het bedrijf

Intussen ben ik mogen starten in het bedrijf. Ik ben eigenlijk zeer tevreden. Ik heb contact met de klanten, ik heb fijne collega’s, ik hoef niet meer te studeren, ik kan mijn eigen geld verdienen… Ik ben eigenlijk zeer tevreden dat ik hier gestart ben. Ik raad het anderen dan ook graag aan!