Weldingon Lasservice: de plek voor een ZZP Lasser, lasser gezocht!

Ben jij als ZZP lasser op zoek naar mooie projecten? Dan zit je bij Weldingon Lasservice goed. Ze hebben namelijk lasser gezocht en zijn dus op zoek naar lassers die het team komen versterken. Lees verder of neem een kijkje op de website om achter de mogelijkheden te komen.

Kies voor flexibel!

Bij Weldingon Lasservice hebben ze lasser gezocht en dit is een mooie kans voor zelfstandige lassers. Als je ZZP’er bent bij Weldingon Lasservice dan heb je veel flexibiliteit. Je kunt je eigen werktijden bepalen, je eigen tarieven vaststellen en je kunt aan veel verschillende projecten werken. Zo kan je kiezen voor korte projecten, maar ook langdurige projecten. Het is maar net waar jij voor kiest.

Weldingon Lasservice vindt het belangrijk om opdrachten te vinden die aansluiten bij jouw kennis en interesses. Dit kunnen ze mogelijk maken, doordat ze werken in veel verschillende sectoren. Zo heb jij dus veel keus!

Wordt lid van het team!

Als je een ZZP Lasser bent dan kan je profiteren van de mogelijkheden die Weldingon Lasservice biedt. Wanneer je lid wordt van het fijne team, krijg je toegang tot opdrachten die goed bij jou aansluiten. Bovendien krijg je ook toegang tot deskundige ondersteuning en een groot netwerk in de lassector.

Dus, als je een zelfstandige lasser bent die op zoek is naar mooie kansen sluit je dan zeker aan bij Weldingon Lasservice. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar lassers die het team komen versterken. Twijfel niet en solliciteer nu!