Prachtige natuur in Overijssel

vakantieparken sallandse heuvelrug

Wil je op vakantie naar de Sallandse Heuvelrug in Overijssel dan weet je zeker dat je naar een van de prachtigste natuurgebieden gaat die Nederland kent. Bij vakantieparken sallandse heuvelrug denk je direct aan parken die midden in de prachtige natuur liggen, loop je de bungalow uit sta je direct tussen het groen en is er meer dan voldoende te zien. Maar er is meer te beleven op de parken voor jong en oud, we nemen je mee naar een paar schitterende parken in deze regio.

vakantieparken sallandse heuvelrug

Park aan de Regge

Heb je als gezin ook een hond dan is dit een van de leukste vakantieparken sallandse heuvelrug, het park is niet massaal en ligt aan de rivier de Regge. Gezinnen met jonge kinderen zullen het hier erg naar hun zin hebben, aan de rivier zijn er voor de kinderen namelijk boomhutten op 4 meter hoogte. Ben je een liefhebber van rust en natuur dan kom je ook helemaal aan je trekken op het park, de speciale wellnesshuisjes geven je precies de ontspanning die je nodig hebt. 

Vele faciliteiten

Vervelen is geen optie op het park, daar zorgen de vele faciliteiten wel voor. Zowel binnen als buiten is er veel te doen, een heerlijk overdekt zwembad, een balletje gooien op de bowlingbaan, binnenspeeltuin, maar ook buiten zijn er voor de kinderen genoeg speeltuinen om lekker te spelen tijdens de vakantie. Naast het huren van een skelter of een fiets, kun je zelfs een bootje huren en lekker varen over de Regge. Natuurlijk is dit voor kinderen een avontuur die je ze niet mag onthouden.