Goede hulp bij schuldhulp bedrijven Huizen

schuldhulp bedrijven Huizen

Voor schuldhulp bedrijven Huizen ben je bij Oxyz aan het juiste adres. Hier is het mogelijk om goede hulp te krijgen wanneer het met jouw bedrijf niet goed gaat. Door middel van een goede coaching kan het mogelijk zijn om jouw verleden te vergeten en uit te kunnen kijken naar de toekomst. De schuldhulpverlener, Jaap Tol, zal er alles aan doen om het financiële plaatje weer op order te krijgen.

Al een tijd heb ik mij zorgen moeten maken om mijn eigen zaak. De inkomsten waren zo drastisch gekelderd, dat ik al de plannen had om deze failliet te laten verklaren.

schuldhulp bedrijven Huizen

Schakel Oxyz in bij schuldhulp bedrijven Huizen

Niemand zit erop te wachten dat je aanmaningen in de brievenbus krijgt, of erger, dat er deurwaarders komen. Natuurlijk heb je het wel heel ver laten gaan als er al deurwaarders aan de deur staan om spullen te innen. Vaak is het mogelijk om dit te voorkomen, maar dan moet er wel actie genomen worden. Actie die vaak al in een vroeg stadium uitgevoerd kunnen worden. Om te beginnen is het belangrijk om geen schulden te krijgen. Hiervoor moet je jouw boekhouding tot in de puntjes verwerkt hebben. Doe je dit niet, dan loop je de kans om al de fout in de te gaan.

Help, een aanmaning in de bus!

Het begon op een dag dat ik mijn post uit de brievenbus haalde, Merendeel is dit reclame, maar deze keer zat er een andere enveloppe tussen. Meteen maakte ik deze open, want ik was best wel een beetje nieuwsgierig. De brief die hier in zat bevatte tekst waar ik best wel van schrok. Het was namelijk een aanmaning met het verzoek om een groot bedrag zo spoedig mogelijk te betalen. Nog niet eerder wist ik van een achterstand van betaling af. Ik had namelijk een boekhouder in dienst genomen, die deze zaken voor mij regelde. Toen ik deze brief aan hem liet zien werd hij een beetje bleek. Hierna is het balletje gaan rollen.

De ene na de andere aanmaning in de bus

De boekhouder heb ik ontslagen, want die had er echt een potje ban gemaakt. Veel cijfers in mijn administratie klopte niet en ook waren er veel bedrijven die nog een betaling open hadden staan. Wat er in die periode is gebeurd met deze werknemer weet ik niet, wel dat ik in een diep dal was terecht gekomen. Een dal waar ik maar weer uit moest zien te komen. Vooral de rekeningen die nog betaald moesten worden, zorgden ervoor dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Tijd om in actie te komen, tijd om aan de bel te trekken bij Oxyz.

schuldhulp bedrijven Huizen

Op tijd de juiste hulp gekregen

Mijn stap om Oxyz erbij te halen was een zeer goede stap geweest. Jaap Tol, de schuldhulpverlener heeft er voor kunnen zorgen dat alles weer op de rails is gekomen. Zo heeft hij ervoor kunnen zorgen dat mijn schulden snel werden afgelost. Hierdoor kon ik weer adem halen en weer genieten van het leven en mijn bedrijf.