Materialen in huis

Elk huis is anders, dit komt door de talloze opties die er zijn tijdens het verbouwen. Je hebt voor elke kamer in je huis keuze uit talloze materialen en kleuren. Er zijn ook een heleboel soorten beton cire kleuren. Deze kleuren worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Je hebt de categorie traditioneel. In de categorie vallen de kleuren: grijs, beige, wit, bruin, zwart en nog veel meer varianten. Je hebt ook een andere categorie beton cire kleuren. De categorie PGO-serie is ook erg populair. Bij deze categorie kun je de keuze maken uit talloze kleuren, enkele voorbeelden hiervan zijn: Tierra, Karamel, Blus, Choco, Indian en Savanne. De laatste categorie zijn de specials. Dit zorgt voor een speciale look in je huis. Dit is iets waarmee je een speciale Touch aan je huis geeft. Voorbeelden van specials zijn: Metal stuc – Goud, Metal stuc – Brons, Metal stuc – koper en Metal stuc – Roest.

Verven

Niet iedereen is een even grote fan van beton cire. Een alternatief hiervan is betonlook verf. Deze verf zorgt voor een warme look in huis. Deze verf wordt voornamelijk gebruikt in kamers zoals de woonkamer en de slaapkamer. De verf is uitsluitend bruikbaar binnenshuis. De verf kan toegepast worden op talloze ondergronden. Denk hierbij aan: natuursteen, gestuukte muren en geverfde muren. De verf is eenvoudig aan te brengen en er zijn oom hiervan talloze kleuren beschikbaar. Onder andere de kleuren: Paradis, Latte, Beurre, Pistache, Brullee en Madeleine maken onderdeel uit van het assortiment.

Kalk

U kunt ook kiezen voor kalkverf, deze verf zorgt voor een levendige look op elk oppervlak. Er wordt vaak gekozen voor kalkverf omdat dit op een heleboel oppervlakken kan worden gebruikt. Kalkverf kan namelijk binnen en buiten gebruikt worden. Een andere reden voor de populariteit van Kalkverf is dat het zorgt voor een structuur die nooit egaal is, vandaar de levendige look. U kunt Kalkverf kopen bij een Kalkverf webshop.