Nobel sauna kopen? Ontdek de opties bij Bodyfitwebshop

Nobel saunaEen Nobel sauna koopt u online bij Bodyfitwebshop. Dit is een prachtige sauna die niet veel ruimte in beslag neemt en daarom is deze geschikt voor ieder huishouden. Dankzij de slimme positie van de stralers, profiteert u optimaal van de infraroodstraling. Kortom, u hoeft de deur niet meer uit voor een moment van pure ontspanning.

Unieke opties van de Nobel sauna

Koopt u de Nobel sauna bij Bodyfitwebshop? Dan bent u ervan verzekerd dat de sauna van alle gemakken is voorzien. Zo heeft de sauna een digitaal bedieningspaneel en een muziekinstallatie met maar liefst 2 speakers! Met uw favoriete muziek aan zult u optimaal genieten in de sauna. Ook heeft u nog een extra keuze voor een aantal unieke opties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verschillende houtsoorten
  • Verschillende soorten stralers
  • Optie voor ergonomische ruggensteun
  • Vloerverwarming
  • Professionele LED-verlichting

Thuis laten bezorgen

Tegen aan kleine meerprijs kunt u de Nobel sauna natuurlijk ook thuis laten bezorgen. Maar natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Zeewolde. Hier kunt u op uw gemak al onze sauna’s, stoombaden, jacuzzi’s en allerlei andere accessoires bekijken. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en vraag ook gerust om advies bij één van onze medewerkers.