Wellness arrangement

Wellness arrangement

Iedereen heeft weleens een moment voor zichzelf nodig. Ik ga dan ook regelmatig een dagje naar de sauna. Het is heerlijk om daar even helemaal niets te moeten en te genieten van de rust. Mijn vriendin en ik zijn beiden in dezelfde maand jarig, daarom hadden wij afgelopen jaar iets leuks bedacht: wij zouden van ons verjaardagsgeld een wellness arrangement bij Thermen Nijmegen kopen. Zo gezegd, zo gedaan.

Genieten

Wellness arrangement bij Thermen Nijmegen

Bij Thermen Nijmegen heb je een keuze uit verschillende arrangementen. Je kunt er overigens ook eentje zelf samenstellen. Wij hebben gekozen voor een arrangement met een massage, een gezichtsbehandeling en een diner. Mijn vriendin heeft daar ook nog een pakking bij gekozen, maar dat vind ik zelf minder prettig, dus ik heb gekozen voor de zonnebank. Zo hadden we dus echt een verwendag voor de boeg. We hebben hier een aantal weken naar uit gekeken en toen was het eindelijk zo ver.

Mogelijkheden

De grote dag

Toen de dag aangebroken was, zijn wij eind van de ochtend naar Nijmegen gereden. Toen wij daar aangekomen waren, hebben wij eerst een rondje gelopen en daarna hebben wij wat gedronken en een gebakje gegeten. Deze dag had tenslotte met onze verjaardagen te maken en bij een verjaardag eet je een gebakje. Daarna zijn wij gaan genieten van de eerste sauna. Om 14.00 uur hadden wij allebei de gezichtsbehandeling. Deze kregen wij in dezelfde ruimte, wat natuurlijk erg gezellig was. Daarna kreeg mijn vriendin gelijk de pakking en ik ging onder de zonnebank. De rest van de middag hebben wij heerlijk genoten van alle sauna’s e.d. die thermen Nijmegen heeft. Rond 17.30 uur zijn wij gaan eten, want onze magen begonnen te rommelen. Daarna kregen wij nog een overheerlijke hotstone massage. Dat dat echt genieten! Het was echt een verwendag dankzij dit wellness arrangement. Ons verjaardagsgeld was goed besteed, waarschijnlijk doen we dit volgend jaar weer!