Opleiding life coach, misschien iets voor jou?

Opleiding

Een opleiding life coach volgen zodat jij een ander kunt helpen? Het helpen van een ander is iets wat ik maar al te graag doe. Dagelijks ben ik dan ook druk bezig om hulp te verlenen aan een ander wanneer iemand zich niet goed voelt. Afgelopen week had ik met een goede vriendin van mij een gesprek over haar leven. Zij voelde zich niet op haar gemak en wilde dit graag met mij bespreken. Enfin, geen probleem en nog geen half uur later zat ik al bij haar aan de tafel. Hierin vertelde zij mij haar verhaal en ik voelde mij op dat moment echt als een luisterend oor. Erg prettig om daarna een dankjewel te krijgen voor hetgeen dat ik alleen maar luisterde.

opleiding life coachEen opleiding life coach volgen?

Vervolgens vertelde een vriendin van mij waarom ik geen opleiding life coach ging volgen. Zo kon ik op een officiële manier een opleiding volgen en zo iemand anders kunnen helpen. Dit trok wel mijn interesse en hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken. Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van iepdoc.nl. Een geweldige en duidelijke website waarin wordt uitgelegd wat deze cursus eigenlijk betekend.