Sportwinkels en whatsapp Business

Tegenwoordig staat sporten bij veel mensen hoog in het vandaal. Mensen zijn tegenwoordig veel bezig met gezond eten en hierbij ook sporten. Dit kan een wekelijkse bezoek aan de sportschool zijn maar veel mensen zitten ook op een sport. Denk hierbij aan hockey, voetbal en paardrijden. Vaak trainen zij 2 keer in de week en hebben zij in het weekend een wedstrijd tegen een ander team. Voor al deze sporten zijn ook allerlei attributen en sportkleding te kopen. Hiervoor zijn speciale sportwinkels in Nederland. Hier is voor elke sport wel iets te koop. Vaak zijn hier ook specifieke vragen voor. Hiervoor kan WhatsApp Business een goede uitkomst zijn.

Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is een speciaal ontwikkelde versie van Whatsapp vooral gericht op MKB-bedrijven. Deze app heeft allerlei functionaliteiten die gunstig zijn voor bedrijven. Met de app kun je gemakkelijk op een persoonlijke manier in contact komen met je klanten, je producten en services in de schijnwerpers zetten en vragen beantwoorden terwijl je klanten winkelen. Maak een catalogus om je producten en services te laten zien en gebruik speciale tools om berichten te automatiseren, sorteren en snel te beantwoorden.

Wat is de toegevoegde waarde van Chatkracht bij WhatsApp Business?

Een organisatie kan ervoor kiezen om WhatsApp Business uit te besteden. Dit kan bij Chatkracht. Chatkracht is dan verantwoordelijk voor WhatsApp Business. Alle chats die hierbinnen komen worden opgepakt en beantwoord door de chatspecialisten van Chatkracht. Zij beantwoorden deze chats doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie over de desbetreffende organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om de chats goed af te ronden en de klant verder te helpen. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website!