Zeer goede VSR meting van Lankester Schoonmaakadvies

Een goede vriend van mij is sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. We gingen samen op het internet op zoek naar een VSR meting om de kwaliteit van de schoonmaak te kunnen controleren.

Lankester Schoonmaakadvies

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die een goede VSR meting aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Lankester Schoonmaakadvies. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de dienst die het bedrijf aan te bieden heeft.


VSR meting door Lankester Schonmaakadvies

Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website stond vermeld besloten we om contact met het bedrijf op te nemen. Op de website staat onder andere ook vermeld hoe lang ze ervaring hebben op het gebied van elke dienst die ze aanbieden. Hij werd erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. De VSR meting gaf hem erg veel duidelijkheid over de kwaliteit van de schoonmaak. Hij is daarom ook erg tevreden over Lankester Schoonmaakadvies en raad het aan iedereen aan die op zoek is naar goed advies op het gebied van schoonmaak.